Artikler

Utvalgt

 1. Karset Aktivtetsgård, den kjempestore gårdskampen, Kristian Karset Broen
  Stine på Karset Aktivitetsgård inviterer nå til gårdskamp, og skal sørge for at aktivitetene blir så ekte som mulig for gjestene. Med naturen og bondelivet som bakteppe skal det skje mye spennende på gården fremover.
 2. Fredheim gårdsutsalg, lokale varer
  - Med økte matvarepriser tvinges vi alle til å bli mer kreative, og nå opplever vi at folk kommer til oss på bygda for å handle alt som hører til neste ukes middager, sier Louise Gjør på Fredheim gårdsutsalg.
 3. Atlungstad Brenneri
  - Med Europa Nostra-prisen viser vi alle bidragsyterne at det var verdt det, sier Andrea Jervidalo Jensen.
 4. Hamar kulturhus kveld
  Mens mange byer sliter med å trekke publikum til salene, har Hamar kulturhus hatt tidenes høst, og setter rekord med både billettsalg og antall besøkende.
 5. Modelljernbanemessen, Norsk jernbanemuseum
  Landets beste byggere av jernbanemodeller kommer til Modelljernbanemessen på Norsk jernbanemuseum i helga. Sondre på ni år er en ihuga togentusiast og blir den yngste utstilleren i messen historie.
 6. Hamarkrøniken, Domkirkeodden, Hamar
  Historien om Biskop Mogens, Norges selvstendighetstap og Hamars undergang er en forestilling med «alle» ingredienser; intriger, kjærlighet, spenning, historie og hverdagsliv. Den spilles i Hamar, ute på Domkirkeodden, 21.-24. oktober.
 7. Milevis med skiløyper på Hedmarksvidda er klare for besøk
  Det hvite gullet er på plass og milevis med løyper er oppkjørt.
Følg oss på sosiale medier

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av