St.Hans-konsert på Atlungstad // Trang fødsel

Om

Sommerkonsert på Atlungstad 15. juni 2024
Trang Fødsel, med Zimmermann på support

Trang Fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av sommervarme, lyse netter, solkrem og bølgeskvulp i strandkanten, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Bandet har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet, og det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel.

Det er låter som «Drømmedame», «Kursiv», «Hippie», og «Livet det er helt ålreit» som kommer til å smyge seg inn i øregangene dine på sommerens konserthøydepunkt på Atlungstad i Stange, med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene som har blitt allemannseie gjennom tiår i norsk musikkliv. Kultursjef Kjersti Krageberg er veldig fornøyd med å ha landa nok et av Norges legendariske pop/rockeband til å spille i Mjøskanten for å starte Stangesommeren. «St.Hans-konerten på Atlungstad har blitt en tradisjon som mange ser fram til, så nå er det god grunn til å glede seg!»

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en låtpakke med popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister.

Trang fødsel slipper plate med ny musikk til sommeren og vi er glade for å kunne ønske dem velkommen til Atlungstad for å markere starten på sommeren sammen med oss. Sommeren blir ikke helt den samme uten Trang Fødsel. Ikke vinteren heller, forsåvidt.
På support kommer Amund Zimmermann Børresen, bedre kjent under artistnavnet "Zimmermann" - en 22 år gammel vokalist og låtskriver. Nykommeren fra Sandefjord skriver norske tekster med en særegen ettersmak. Sommeren 2022 slo han gjennom på TikTok med sine akustiske gitartolkninger av kjente og kjære norske ballader.

Han debuterte i november 2022 med singelen "Månen", som i mars 2023 har vært A-listet på NRK P1. Oppfølgersingelen "Skatesko" gir et nostalgisk tilbakeblikk til artistens første møte med kjærligheten. Låten skildrer opplevelsen av det som er noe mer enn bare vennskap, både i etterpåklokskapens navn, men også i ungguttens umiddelbare tanker og følelser.
St.Hans-konserten er et samarbeid mellom Stange kommune, Atlungstad Brenneri og Atlungstad golf. Samarbeidet er viktig for alle arter – og konserten mer med på å bygge Atlungstad som destinasjon og møteplass.

Direktør ved Atlungstad Brenneri Andrea Jervidalo Jenssen er glad for at samarbeidet med kommunen om sommerkonserten på Atlungstad, og er tydelig på at dette har blitt en tradisjon mange setter pris på. Spørsmål om hvilken artist som kommer neste år fikk vi allerede når gjestene var på vei hjem fra året konsert. Rammene rundt en sommerkonsert på brenneriet er helt spesielle, og det er denne totalopplevelsen mange ønsker seg tilbake til. Det er en strålende måte å få vist fram denne vakre plassen på og det gir grunnlag for andre artister til å ha sine konserter her ute.
Det har også blitt en populær arena for sommerfest for bedrifter. Derfor tilbyr vi brenneriet denne gang pakker som kombinerer middag og konsert og legger til rette for en fin sommeravslutning med kollegaene.

Også Hilde Pram Sveum som er administrasjonsansvarlig ved Atlungstad golf skryter av samarbeidet, som kan tilby den beste maten og garantert den beste konsertutsikten i regionen. Ved å mikse det beste fra Atlungstad Golf, Atlungstad Brenneri og Stange kommune, evner vi å tilby noe vi blir mer og mer stolt av – nemlig opplevelsen nede ved den skvulpende vannkanten. Vi – dere – sammen til det beste for alle musikkelskende gjester.
Atlungstad Golf vil tilby VIP-pakker med servering i Disponenten og på terrassen. Nærhet til påfyll ved plassene øverst på amfiet.

For gruppebestilling over 25stk kan man bestille
her

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:30
Dørene åpner : 18:30
Varighet : 240 min

Servering :
Kiosk
Mat
Øl / Vin

Aldersgrense :18
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside

Kart

St.Hans-konsert på Atlungstad // Trang fødsel

TypeFestival

2312, Ottestad

Åpningstider

Atlungstad Brenneri (15 Jun 2024)
DagTider
Lørdag18:30

Også i nærheten

 1. Brennhett kulturminne ved Mjøsa

  0.01 miles unna
 2. Velkommen til Nordens Toscana!

  0.84 miles unna
 3. Sydenstemning i Hamar

  2.36 miles unna
 1. 7 km med nydelig mjøsutsikt

  2.39 miles unna
 2. Norske og internasjonale billedkunstnere av vår samtid

  2.39 miles unna
 3. Norges mest berømte stupetårn

  2.43 miles unna
 4. For de store øyeblikk

  2.49 miles unna
 5. Langkirke fra 1866

  2.63 miles unna
 6. Fredet fuglereservat i Hamar

  2.68 miles unna
 7. Verdens største idrettshall som er bygget i tre

  3.46 miles unna
 8. Åttekantet steinkirke fra 1810

  3.48 miles unna
 9. En av Norges eldste middelalderkirker

  3.9 miles unna
 10. Edvard Munch er døpt i Løten kirke

  9.67 miles unna
 11. Mjøsas hvite svane

  13.33 miles unna
 12. En spektakulær tre kilometer lang canyon i Løten

  16.96 miles unna
Previous Next

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av