
Om
I Bykjelleren (Stallgården) står daglig leder og kjøkkensjef, Odd Kåre Brendemoen, igjen klar med høstens beste råvarer fra Norge. I møte med dette, har Vingeneralen (Tom Theodorsen) hentet frem noen go'saker fra bl.a. Champagne og Spania som matcher maten. Sammen har de gleden av å presentere en meny hvor det ikke er spart på noe i følgende treretters meny:
Aperitiff
Champagne Jeeper Grand Assemblage Premier Cru
Forrett – Soppbuljong
Høstens sopp, gnocchi og Bufar fra Valdres
Vin: Champagne Jeeper Vintage 2010
Hovedrett – Lammemørbrad
Fioretto, gresskarpuré og sylta gulbete
Pommes Lyonaise og portvinsaus
Vin 1: Altanza Capitoso 2021
Vin 2: Altanza Club Reserva 2015
Dessert – Gulrot- og tindvedmousse
Økologisk melkeis og havrechips
Vin: Antica Cascina San Rocco Moscato d'Asti 2023
Velkommen til en hyggelig aften i Bykjelleren!